Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Derwent kynät

Lisätty 17.08.2015

Derwent kynät valmistetaan Britanniassa

Derwent kyniä valmistaa Cumberland Pencil Company, joka on valmistanut kyniä Cumbriassa vuodesta 1832 lähtien. Cumberland Pencil Company kertoo valmistavansa  Derwent kyniä yhdistämällä perinteset kynien valmistustavat ja -tiedot uusimpien ja modernien valmistustekniikoiden kanssa. Cumberland Pencil Companyn valmistamat Derwent kynät ovatkin korkealaatuisia, taiteilijoiden hyvin tuntemia ja suosimia kyniä, jotka valmistetaan perinteitä kunnioittaen ja nykyaikaisia standardeja noudattaen.

Itäisenkadun Kehystämö tarjoaa Suomessa kattavan Derwent kynävalikoiman. Siirry tästä tutustumaan Derwent kynävalikoimaan.

Derwent PastellikynätDerwent Pastellikynät

Derwent kynät sopivat ammattilaisen käyttöön ja laatua arvostavalle harrastajalle

Derwent kyniä on saatavilla lähes jokaiselle piirustustekniikalle. Derwent valmistaa mm. akvarellitöihin soveltuvia vesiliukoisia liituja ja akvarellikyniä, pastellitöihin soveltuvia pastellikyniä sekä luonnosteluun, hiilipiirroksiin tai yleiseen piirtämiseen soveltuvia hiilikyniä ja perinteisiä "tavallisia" värikyniä.

Derwent kynien ympärille on aikojen saatossa muodostunut lähes yhteisön omainen Derwent kyniä teoksissaan käyttävistä harrastajista koostuva käyttäjäkunta. Tämä yhteisön omainen käyttäjäkunta, joka suhtautuu joskus jopa intoihimoisesti Derwent kyniin on selkeä todiste Derwent kynien korkeasta laadusta ja Cumberland Pencil Companyn kyvystä huolehtia harrastajien ja taiteilijoiden tarpeista.

Sen lisäksi, että laatua arvostavat harrastajat suosivat Derwent kyniä, ovat Derwent kynät ja liidut myös monien ammattilaisten valinta. Mm. Suomessakin tunnettu ja jouluisin esitettävä jouluinen piirosanimaatio Snowman (1982) on luotu Derwent kynillä.

Tutustu Derwent yhteisöön Facebookissa tai Twitterissä tästä linkistä

Tästä voit tutustua Derwent blogiin, josta voit löytää esimerkiksi insipraatiota tai nähdä, mitä Derwent kynillä voi saada aikaan.

Muistathan, että Itäisenkadun Kehystämö toimittaa Derwent kyniä ja muita taiteilijatarvikkeita Suomeen ja myös maailman laajuisesti, joten voit tilata vaikka Derwent kyniä välittömästi, jos inspiraatio sattuu iskemään vaikkapa lomamatkalla.  

Katso alla Snowman animaatio.